Cursos de fotografia a Mallorca

amb Sebastià Torrens

Benvinguts!

L’arribada de la tecnologia digital ha estat possiblement el canvi més important en el món de la fotografia des de la seva invenció. Però ha servit, sobretot, per acostar aquest mitjà d’expressió visual al gran públic. Així, ens trobam amb moltes persones aficionades que desitgen aprendre fotografia, a vegades com a forma d’enregistrar moments quotidians i altres com a mitjà d’expressió personal.

Si bé Internet és una font inesgotable de recursos i coneixements, els cursos presencials són la millor opció per aprendre amb un ordre, un mètode i una garantia, seguint els consells i les experiències de persones que tenen en la fotografia una forma de vida i fins i tot (com al meu cas) una forma de guanyar-se la vida. A més, el contacte directe permet resoldre dubtes específics i adaptar les formes d’ensenyament a persones concretes. La fotografia és un univers ample i variat, però sempre comparteix una base comuna, tècnica, indispensable per avançar i disfrutar d’aquesta, la nostra afició.

En els nostres cursos de fotografia podreu aprendre els més importants principis fotogràfics i la seva aplicació a molts de tipus de fotografia. Els diferents cursos (I, II i III) són el camí adequat tant si vos interessa aprendre el maneig de la càmera com si desitgeu expressar gràficament la vostra vena creativa. La majoria de cursos tenen una durada d’entre 38 i 40 hores, entre teoria i pràctiques d’exterior. Tot això amb un preu raonable (entre 60 i 100 euros pel curs complet). A aquesta temporada 2018-2019 continuam i ampliam les novetats estrenades la temporada passada , en forma de cursos monogràfics: paisatge, fotografia nocturna, flash extern, Photoshop per usuaris de Lightroom, fotografia en blanc i negre, etc. En format més curt i preu reduït, són ideals pels que voleu aprofundir en temes concrets. 

Sigui quin sigui el curs que trieu, intentarem que l’experiència sigui profitosa i agradable, però no vos puc assegurar en quin ordre…. 

De nou, benvinguts!